Accesul la articolele full text este gratuit. Acestea pot fi descarcate in format pdf, urmand link-urile de mai jos.

Pentru volumele mai vechi (1 - 5) sunt disponibile in format electronic doar rezumatele. Articolele complete pot fi solicitate prin e-mail (archiva@ibna.ro)

Pentru fiecare volum / numar sunt disponibile fisiere care contin pagina de garda si cuprinsul numarului respectiv. Aceste fisiere sunt echivalente fotocopiilor de pe volumele tiparite.

Echipa editoriala

Arhiva zootehnica Iul 31, 2016

Articolele sunt acceptate pe baza unui proces de evaluare de catre un comitet international de referenti. Decizia Comitetului de redactie de acceptare a articolului pentru publicare se bazeaza pe evaluarea favorabila a cel putin doi referenti.

Durata procesului de recenzie este in medie de doua luni. Articolele trimise pentru Simpozionul de Biologie si Nutritie Animala, in perioada de inregistrare, sunt publicate in general in numerele din septembrie si decembrie (daca autorii opteaza si pentru publicare).

Echipa editoriala a revistei Archiva Zootehnica multumeste referentilor pentru sprijinul acordat in evaluarea lucrarilor stiintifice, apreciind contributia lor pentru imbunatatirea calitatii revistei.

PREVIOUS

Instructiuni pentru autori

NEXT

Informatii despre revista