Brevete

  • Procedeu de izolare, caracterizare si obtinere a unor produse bacteriene de Lactobacillus salivarius (Cerere de brevet OSIM A 00039/30.01.2020)
  • Tehnologie nutritionala bazata pe un macro-mix cu proprietati functionale pentru purcei (Cerere de brevet OSIM A 00193/08.04.2020)
  • Nutreț combinat cu calități funcționale pentru furajarea fazială a puilor de carne (Cerere de brevet OSIM A 00720/11.11.2020)
  • Amestec furajer proteino-vitamino-mineral pentru hrana porcilor în faza de creștere-îngrășare (Cerere de brevet OSIM A 00719/11.11.2020)
  • Rețetă furajeră destinată reducerii contăminării cu micotoxine la purceii înțărcați (Cerere de brevet OSIM A/00689/2.11.2020)
  • Noi soluții nutriționale prin obținerea de rețete furajere realizate cu diferite forme de zinc organic și anorganic, cu utilizare în hrana găinilor ouătoare (Cerere de brevet OSIM A/00690/2.11.2020
  • Ingredient furajer pe bază de consorțiu de biomase de drojdii în zinc prin valorificarea drojdiei uzate de la fabricarea berii și procedee de obținere și rețete furajere pentru găini ouătoare (Cerere de brevet OSIM A/00733/16.11.2020)
  • Reteta furajera pentru obtinerea de oua cu calitati nutritionale imbunatatite din perspectiva continutului de antioxidanti (Cerere de brevet OSIM A/00315 din 4.06.2020)
  • Procedeu pentru obtinerea unui produs pe baza de Rhodotorula glutinis imbogatita cu zinc (Cerere de brevet OSIM A/00686 din 2.11.2020)
  • Compozitie furajera pentru puii de carne, imbogatita in acizi grasi polinesaturati si antioxidanti naturali (Cerere de brevet OSIM A/00789 din 27.11.2020)
  • Nutreţ combinat îmbunătăţit prin adaos de aditiv zootehnic bacterian pentru purcei în criza de înţărcare (Cerere de brevet OSIM nr A 00245/19.04.2019)
  • Nutreţ combinat îmbunătăţit prin adaos de probiotic pentru furajarea puilor de carne (Cerere de brevet OSIM nr. A 00770/20.11.2019)
  • Rețetă furajeră care include un amestec de antioxidanți pentru puii de carne (1-28 zile) crescuți în stres termic ridicat (Cerere de brevet OSIM nr A 00558/11.09.2019)
  • Reteta furajera pentru puii de carne (1-42 zile) crescuti in stres termic ridicat (32 0C) (Cerere de brevet OSIM nr A 00820/29.11.2019)
  • Nutret pentru puii de carne (14-42 zile) care include un amestec de plante (Cerere de brevet OSIM nr A/01066 din 07.12.2018)
  • Reteta furajera, pentru gaini ouatoare, imbogatita in acizi grasi polinesaturati, cu adaos de srot de catina (Cerere de brevet OSIM nr A/01043 / 04.12.2018 depusa la OSIM)
  • Nutret combinat cu nivel ridicat de celuloza (7%) pentru gaini ouatoare (Cerere de brevet OSIM nr A/00755 din 28.09.2018)
  • Ouă de găină cu conținut ridicat de acizi grași polinesaturați omega-3 și carotenoizi și metodă de obținere a acestora (Cerere de brevet OSIM nr A/00525/11.06.2018)
  • Concentrat proteino-vitamino-mineral pentru pui de carne (Buletin oficial OSIM, dosar A00294/ 26.04.2016)
  • Concentrat proteino-vitamino-mineral pentru furajarea fazială a puilor de carne (Buletin oficial OSIM, dosar A00295/ 26.04.2016)
  • Nutret combinat pentru alimentatia puilor broiler (Buletin oficial OSIM, dosar A00607/31.08.2017)
  • Software destinat alcatuirii ratiilor de hrana la caprine (Buletin oficial OSIM, dosar: A00690 / 20.09.2017)
  • Reteta furajera pentru obtinerea de carne de porc imbogatita in acizi grasi polinesaturati omega 3 (Buletin oficial OSIM dosar A00933 / 14.11.2017)
  • Reteta furajera pentru faza de crestere a puilor de carne crescuti in stress termic ridicat (Buletin oficial OSIM, dosar A2017/00997 / 28.11.2017)
  • Reteta furajera pentru obtinerea de oua cu continut ridicat de acizi grasi polinesaturati omega 3 si carotenoizi (Buletin oficial OSIM dosar A2017/00998 / 28.11.2017)
  • Reteta furajera bogata in celuloza pentru puii de carne (14-42 zile) (Buletin oficial OSIM, dosar A2017/01144 / 20.12.2017)

 

PREVIOUS

Ghiduri